Garantie & Retouren

Garantie

Oluve heeft vertrouwen in zijn producten en biedt een uitstekende garantie voor gebruikers van onze producten.
Op al onze producten hanteren wij de fabrieksgarantie. Hoe lang u garantie heeft, verschilt per product en staat vermeld bij de artikelbeschrijving onder het kopje extra informatie > garantie.
 
De garantie geldt alleen indien:
Het product niet foutief gebruikt is;
Het product alleen tekenen vertoont van normaal gebruik;
Het product niet gerepareerd is door onbevoegden;
Het aankoopbewijs wordt overlegd.
 
NB: Normale slijtage door gebruik valt buiten de garantie.
 
Mocht uw product defect zijn, dan raden we u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, telefonisch: 0521-769026 of per mail: info@airsus.nl. Stuur eventueel foto’s mee en wacht op instructies.
 
Retourneren van een product of borgonderdeel

Wilt u een product / borgonderdeel retour sturen, vult u dan het retourformulier in. Stuur uw retourzending in de originele verpakking naar het volgende adres:
 
Oluve
Pluggematen 1
8331 TV Steenwijk
Nederland
 
Zorg ervoor dat het retourformulier altijd wordt meegezonden. Dit zorgt voor een snellere afhandeling. Het aankoopbedrag of de borg wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.
Wilt u een product omruilen voor een ander product? Geef dit dan aan op het retourformulier.
 
Wilt u onze volledige retourbepalingen lezen m.b.t. het retoursturen van een product voor terugbetaling van het aankoopbedrag? Klikt u dan onderaan de site op het kopje ‘Herroeping’.

Alle Oluve
hulpluchtvering onderdelen

in stock

Shop now!

nieuwe

producten

Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.