Over ons

Dé Nederlandse hulpluchtvering specialist in Steenwijk - innovatief in de ontwikkeling van hulpluchtvering systemen

Oluve staat voor Overijsselse LuchtVering. Het Nederlandse bedrijf dat hulpluchtveringsystemen ontwikkelt en produceert voor veel gangbare campers en lichte bedrijfwagens. Om stabiel, veilig en comfortabel elk wegdek te pareren. Met elke belading over ontelbaar tevreden kilometers. Oluve® systemen zijn effectief, betrouwbaar en vooral: begrijpelijk eenvoudig. Ze zijn gemakkelijk en veilig te monteren door iedereen die de juiste steeksleutel hanteert. In een handomdraai op de juiste luchtdruk te brengen met pomp of compressor. En constructief zo goed als levenslang onverwoestbaar. Oluve maakt elke camper een “safe mobile home”. En elke bedrijfswagen een extra gespierde alleskunner. Oluve®, de oranje hulpluchtvering. Hollandse draagkracht voor ondernemende wereldreizigers.

De Oluve hulpluchtvering onderdelen

Samenstellen naar uw wens

De Oluve hulpluchtveringsets zijn naar wens samen te stellen en uit te breiden. Oluve heeft basis hulpluchtveringsets die u eventueel kunt uitbreiden met een compressor of compressorset inclusief manometerpaneel. De manometerpanelen, veerbalgen, en overige luchtvering onderdelen als koppelingen en luchtleiding kunnen ook los besteld worden evenals montage gereedschap.

Veiligheid en kwaliteit

Met het gebruik van de Oluve hulpluchtveringsets zult u merken dat uw camper of bedrijfswagen meer stabiliteit heeft en scheefhangen wordt verminderd. Hiermee vergroot u de veiligheid van uw voertuig. De Oluve sets zijn verkrijgbaar in een 1-weg systeem, of een 2-weg systeem. Het verschil tussen beide is dat bij een 2-weg systeem de vering links en rechts afzonderlijk genivelleerd kan worden, bij een 1-weg systeem niet.

Garantie

Wij hebben vertrouwen in onze producten en bieden een uitstekende garantie voor gebruikers van onze producten. Op al onze nieuwe producten op onze site hanteren wij een garantieperiode van 2 jaar. Dit geldt voor al onze eigen geproduceerde Oluve sets, maar ook de andere merken die wij voeren. Heeft u toch een probleem met één van onze hulpluchtvering onderdelen? Neem dan contact met ons op, we streven er naar voor iedereen een oplossing te vinden!

Ons team

Rick Veeningen

Rick Veeningen

Mede-eigenaar en mede-oprichter van Airsus. Senior verkoopmanager met 25 jaar ervaring en een schat aan technische kennis.
Diana Veeningen

Diana Veeningen

Mede-eigenaar en mede-oprichter van Airsus. Zij gaat over de financïen en staat altijd klaar om u te helpen met uw bestelling.
Freddy

Freddy

Onze jongste telg binnen het bedrijf. Waakhond in hart en nieren.
Boba

Boda † RIP

Was jarenlang officieel mascotte van Oluve. Kwam al etend en slapend de dag door.