Over Oluve

Dé Nederlandse hulpluchtvering specialist in Steenwijk – innovatief in de ontwikkeling van hulpluchtvering systemen

Oluve staat voor Overijsselse LuchtVering. Het Nederlandse bedrijf dat hulpluchtveringsystemen ontwikkelt en produceert voor veel gangbare campers en lichte bedrijfwagens. Om stabiel, veilig en comfortabel elk wegdek te pareren. Met elke belading over ontelbaar tevreden kilometers. Oluve® systemen zijn effectief, betrouwbaar en vooral: begrijpelijk eenvoudig. Ze zijn gemakkelijk en veilig te monteren door iedereen die de juiste steeksleutel hanteert. In een handomdraai op de juiste luchtdruk te brengen met pomp of compressor. En constructief zo goed als levenslang onverwoestbaar. Oluve maakt elke camper een “safe mobile home”. En elke bedrijfswagen een extra gespierde alleskunner. Oluve®, de oranje hulpluchtvering. Hollandse draagkracht voor ondernemende wereldreizigers.

0
Beschikbare producten
0%
Kwaliteit
0.000
Tevreden klanten

De Oluve hulpluchtvering onderdelen

Samenstellen naar uw wens

De Oluve hulpluchtveringsets zijn naar wens samen te stellen en uit te breiden. Oluve heeft basis hulpluchtveringsets die u eventueel kunt uitbreiden met een compressor of compressorset inclusief manometerpaneel. De manometerpanelen, veerbalgen, en overige luchtvering onderdelen als koppelingen en luchtleiding kunnen ook los besteld worden evenals montage gereedschap.

Veiligheid en kwaliteit

Met het gebruik van de Oluve hulpluchtveringsets zult u merken dat uw camper of bedrijfswagen meer stabiliteit heeft en scheefhangen wordt verminderd. Hiermee vergroot u de veiligheid van uw voertuig. De Oluve sets zijn verkrijgbaar in een 1-weg systeem, of een 2-weg systeem. Het verschil tussen beide is dat bij een 2-weg systeem de vering links en rechts afzonderlijk genivelleerd kan worden, bij een 1-weg systeem niet.

Garantie

Wij hebben vertrouwen in onze producten en bieden een uitstekende garantie voor gebruikers van onze producten. Op al onze nieuwe producten op onze site hanteren wij een garantieperiode van 2 jaar. Dit geldt voor al onze eigen geproduceerde Oluve sets, maar ook de andere merken die wij voeren. Heeft u toch een probleem met één van onze hulpluchtvering onderdelen? Neem dan contact met ons op, we streven er naar voor iedereen een oplossing te vinden!

Ons team

Robert Johnson

Rick Veeningen

Mede-eigenaar en mede-oprichter van Airsus. Senior verkoopmanager met 25 jaar ervaring en een schat aan technische kennis.
JESSICA PRISTON

Diana Veeningen

Mede-eigenaar en mede-oprichter van Airsus. Zij gaat over de financïen en staat altijd klaar om u te helpen met uw bestelling.
SAM KROMSTAIN

Freddy

Onze jongste telg binnen het bedrijf. Waakhond in hart en nieren.
EDNA BARTON

Boda † RIP

Was jarenlang officieel mascotte van Oluve. Kwam al etend en slapend de dag door.

Klantenmeningen...

JAC  Zeer degelijke materialen, perfect passend en snelle levering volgens afspraak/bestelling.
jhbman Voorjaar 2017 Oluve hulpluchtveringset ingebouwd in onze camper met chassis Fiat Ducato X250. Set bestaande uit 8" luchtbalgen en dubbele manometers met voor links en rechts een aflaat ventiel met een Thomas type 350 compressor. Het geheel na montage op druk gepompt en het systeem staat nu nog op precies hetzelfde drukniveau als bij montage. De rijeigenschappen van de camper ligt nu op een duidelijk hoger niveau als voorheen. De gehele set is zeer gemakkelijk in te bouwen en bij bestelling krijg je desgewenst een zeer duidelijke inbouw tips. Ik ben er van overtuigd dat ook de eventuele nazorg dik in orde is. Kortom voor wie deze set past een echte aanrader wat materiaal aangaat en de mensen die er achter staan. Zeker een 5 sterren product
Erik Telefonisch goed advies gekregen, en daarna bestelling geplaatst. Die was er de volgende dag. Ook een probleem tijdens montage snel opgelost.
Johan Goed, snel verstuurd en zeer complete handleiding bijgevoegd in Nederlands.
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.