Product Parts Finder

Klant winkelbeoordelingen

Bert

Datum: 6 juli 2019
  • Algemene Shopreview
  • Zeer tevreden over wat ik besteld heb.
    Alles luchtdicht kunnen monteren, installeren koste minder dan een uur. Gewoon bij huis gedaan. Dank aan Oluve voor service en advies.

Jeroen Vollebregt

Datum: 5 juli 2019
  • Algemene Shopreview
  • Super firma

Brian

Datum: 20 juni 2019
  • Algemene Shopreview
  • Luchtbalgen besteld voor mijn dodge ram 1500. WERKT IDEAAL EN ZEER GOEDE SERVICE.

ivan

Datum: 29 mei 2019
  • Algemene Shopreview
  • Snelle afhandeling en levering, alles zeer correct verlopen.
    Topshop !!!

Martin

Datum: 15 mei 2019
  • Algemene Shopreview
  • Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Weten waar ze over praten. Goede voorlichting gehad en ondersteuning.
    Voor ons voertuig ( een 42 jaar oude Amerikaan) hadden ze geen bestaand set. Met de nodige ondersteuning tot een heel mooi resultaat gebracht.
    Echt een aanrader.
    Bedankt......

Jeroen

Datum: 6 mei 2019
  • Algemene Shopreview
  • na gebeld te hebben met een van de medewerkers een bijzonder fijn gesprek moet ik zeggen toch maar gegaan voor de beloofde kwaliteit

manuel

Datum: 18 april 2019
  • Algemene Shopreview
  • Duidelijke website.

LM

Datum: 14 februari 2019
  • Algemene Shopreview
  • Wordt vriendelijk geholpen, goede service en snelle levering.
    Luchtveringsset voor Fiat Ducato besteld volgende dag al in huis.
    Weten waar ze over praten.Prima bedrijf

Wim

Datum: 9 februari 2019
  • Algemene Shopreview
  • Ik ben zeer tevreden over het meedenken om de juiste veerbollen te vinden en over de uitlevering.
    Cijfer:10

Serafijn

Datum: 6 december 2018
  • Algemene Shopreview
  • Zeer goede dienstverlening. Ik deed een chatbericht voor informatie en kreeg per kerende antwoord. Vervolgens werd ik opgebeld omdat per chat het moeilijk was om mijn vragen te beantwoorden. Nog nooit eerder meegemaakt. TOP service. Ook mijn aangekocht product is van top kwaliteit. Zowel Oluve als verkoper evenals Dunlop als product zijn zeker aan te bevelen.

1-10 of 97

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.