Welkom bij OLUVE

Gratis verzending boven €50,- Vandaag bestellen, morgen inbouwen!*

Support: +31 (0)85-8780221

Maandag tot vrijdag: 8:30 - 17:30

Afhalen op afspraak

Koningsdag en Hemelvaartsdag gesloten

 
Loading...

Winkelwagen:

(0) Cart Subtotal: € 0,00

u heeft geen producten in de winkelwagen.

Klant winkelbeoordelingen

Jac

Date: 5 april 2018
  • Algemene Shopreview
  • Zeer degelijke materialen, perfect passend en snelle levering volgens afspraak/bestelling

Tis

Date: 29 maart 2018
  • Algemene Shopreview
  • Ik zie geen verschil tov collega aanbieders.

henk

Date: 7 maart 2018
  • Algemene Shopreview
  • Makkelijke site alles wat je nodig hebt staat er op

harry

Date: 4 maart 2018
  • Algemene Shopreview
  • 03-03-2018 de nieuwe verzonken steunen
    ik heb gekozen voor de verzonken steunen(roestvrij)
    leek mij beter dan de gespoten steunen
    zeer makkelijke montage en goed passend
    materiaal A kwaliteit TOP
    alles werkt naar behoren
    bouten en moeren geborgd met loctite
    zeer tevreden

Bas

Date: 8 februari 2018
  • Algemene Shopreview
  • de ervaring is goed,
    wel jammer dat bij de manometers niet staat dat er ook een T-stuk bij zit! die ik er wel bij besteld had wat niet had gehoeven.
    waar ik niet blij mee ben zijn de slappe beugeltjes van 1,5mm bij de manometers die direct al buigen bij montage.2mm was degelijker geweesd
    M.V.Gr.Bas.

Hans

Date: 1 februari 2018
  • Algemene Shopreview
  • Wat ik nodig had was gauw te vinden, snel afgehandeld Prima!

Theo

Date: 24 januari 2018
  • Algemene Shopreview
  • Zeer tevreden! Hulpluchtveringset voor mijn Fiat Ducato aangeschaft en inmiddels geïnstalleerd. Ik kan het iedereen aanraden, hoge kwaliteit set en een goede service!

Peter

Date: 25 december 2017
  • Algemene Shopreview
  • Geweldige levering en service.
    Er waren dingen niet geleverd bij de zending.
    Na melding werd het zeer snel nageleverd en kreeg als compensatie 2 manometers.
    Klasse

rick

Date: 6 december 2017
  • Algemene Shopreview
  • In het weekend mijn luchtvering van 1-weg naar 2-weg omgebouwd. Bij montage van het ventiel brak deze, zonder problemen een nieuwe ontvangen van Oluve waarvoor hartelijk dank.

jhbman

Date: 13 november 2017
  • Algemene Shopreview
  • Voorjaar 2017 Oluve hulpluchtveringset ingebouwd in onze camper met chassis Fiat Ducato X250.
    Set bestaande uit 8" luchtbalgen en dubbele manometers met voor links en rechts een aflaat ventiel met een Thomas type 350 compressor. Het geheel na montage op druk gepompt en het systeem staat nu nog op precies hetzelfde drukniveau als bij montage. De rijeigenschappen van de camper ligt nu op een duidelijk hoger niveau als voorheen. De gehele set is zeer gemakkelijk in te bouwen en bij bestelling krijg je desgewenst een zeer duidelijke inbouw tips. Ik ben er van overtuigd dat ook de eventuele nazorg dik in orde is. Kortom voor wie deze set past een echte aanrader wat materiaal aangaat en de mensen die er achter staan. Zeker een 5 sterren product

Artikelen 1 tot 10 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Contact Formulier

Note : U kunt ons een email sturen door alle gegevens op het formulier in te vullen. Zorg dat u duidelijk omschrijft waarover u informatie wenst te hebben. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op uw emails.
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.