Product Parts Finder

Klant winkelbeoordelingen

Martin

Datum: 15 mei 2019
  • Algemene Shopreview
  • Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Weten waar ze over praten. Goede voorlichting gehad en ondersteuning.
    Voor ons voertuig ( een 42 jaar oude Amerikaan) hadden ze geen bestaand set. Met de nodige ondersteuning tot een heel mooi resultaat gebracht.
    Echt een aanrader.
    Bedankt......

Jeroen

Datum: 6 mei 2019
  • Algemene Shopreview
  • na gebeld te hebben met een van de medewerkers een bijzonder fijn gesprek moet ik zeggen toch maar gegaan voor de beloofde kwaliteit

manuel

Datum: 18 april 2019
  • Algemene Shopreview
  • Duidelijke website.

LM

Datum: 14 februari 2019
  • Algemene Shopreview
  • Wordt vriendelijk geholpen, goede service en snelle levering.
    Luchtveringsset voor Fiat Ducato besteld volgende dag al in huis.
    Weten waar ze over praten.Prima bedrijf

Wim

Datum: 9 februari 2019
  • Algemene Shopreview
  • Ik ben zeer tevreden over het meedenken om de juiste veerbollen te vinden en over de uitlevering.
    Cijfer:10

Serafijn

Datum: 6 december 2018
  • Algemene Shopreview
  • Zeer goede dienstverlening. Ik deed een chatbericht voor informatie en kreeg per kerende antwoord. Vervolgens werd ik opgebeld omdat per chat het moeilijk was om mijn vragen te beantwoorden. Nog nooit eerder meegemaakt. TOP service. Ook mijn aangekocht product is van top kwaliteit. Zowel Oluve als verkoper evenals Dunlop als product zijn zeker aan te bevelen.

Hans

Datum: 1 november 2018
  • Algemene Shopreview
  • Goed product. Aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik zoiets monteerde waren er wel wat vragen.
    Na een goede tel. beantwoording kon ik aan de slag Het product paste .prima zonder verdere bewerkingen.
    Over het resultaat ben ik meer dan tevreden. Mijn camper rijdt nu super goed .Ik raak niets meer [hangover is weg]
    Camper Is nu erg stabiel

Hubert

Datum: 20 september 2018
  • Algemene Shopreview
  • Vlotte levering en goed product.
    Ook goed instructies aanwezig, dus perfect !

rob

Datum: 19 september 2018
  • Algemene Shopreview
  • Super geholpen snelle service

rob

Datum: 6 september 2018
  • Algemene Shopreview
  • Super service en snelle levering

1-10 of 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.