Product Parts Finder

Klant winkelbeoordelingen

Bart

Datum: 2 juni 2020
  • Algemene Shopreview
  • Mooi spul

H

Datum: 9 april 2020
  • Algemene Shopreview
  • Jammer van de beloofde korting
    Welke niet verrekend is

    *Reactie van Oluve: in mailwisseling kon ik inderdaad teruglezen dat u een leidingknipper was beloofd bij uw set, waar het is misgegaan is dat u vervolgens uw bestelling online heeft besteld incl. leidingknipper en deze vervolgens niet terugbetaald is. Dit hebben we rechtgezet - de leidingknipper is inmiddels gecrediteerd en terugbetaald aan u.*

jan

Datum: 3 april 2020
  • Algemene Shopreview
  • Prima apparaat,goede uitleg en het past allemaal perfect.
    Zou het iedereen aanraden,vakkundig personeel

Pierre

Datum: 2 april 2020
  • Algemene Shopreview
  • overzichtelijke pagina

Ad

Datum: 26 maart 2020
  • Algemene Shopreview
  • Prima partij om zaken mee te doen! Goede website en prettig persoonlijk contact.

Guido

Datum: 3 januari 2020
  • Algemene Shopreview
  • Ik bestelde een balg voor de hulpluchtvering van mijn Fiat Ducato 230. De levering gebeurde snel en na de installatie van de balg bleek de vering perfect te werken. Topproduct !

Floris

Datum: 18 september 2019
  • Algemene Shopreview
  • Goed advies

Remco

Datum: 3 september 2019
  • Algemene Shopreview
  • Ik ben heel tevreden over het persoonlijk contact, de uitleg over welk systeem en het meedenken over het versturen vlak voor de vakanties

Richard

Datum: 29 augustus 2019
  • Algemene Shopreview
  • Ben erg tevreden over de luchtveren heb ze voorzien van manometer en compressor en kan nu eenvoudig de camper recht zetten op een camping/camperplaats. Verkeersdrempels zijn nu absoluut geen probleem meer. En het personeel is erg behulpzaam en klantvriendelijk. Denken mee en bieden nette oplossing aan.

Simon

Datum: 5 augustus 2019
  • Algemene Shopreview
  • Snelle levering, goede service , vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

1-10 of 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.
[profiler]
Memory usage: real: 17039360, emalloc: 15845016
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem