Fiat Ducato X250 Oluve Hulpluchtveringset met 8-inch balgen 2-weg systeem

Product Code: 8719323070516

Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar

Excl. BTW: € 346,28 Incl. BTW: € 419,00
Fiat Ducato X250 Oluve Hulpluchtveringset met 8-inch balgen 2-weg systeem
Excl. BTW: € 346,28 Incl. BTW: € 419,00

Calculate Shipping Price

OF
Beschrijving

Details

Deze hulpluchtveringset is voor een Fiat Ducato x250 (bouwjaar 2006-), bladgeveerd, geen ALKO chassis, geen all-wheel drive modellen.
De semi-luchtvering kit kan worden geïnstalleerd op de meeste lichte bedrijfsvoertuigen, campers, RV's, SUV's en personenauto's. De hulpluchtveren worden tussen het frame van het voertuig en de bestaande vering gebouwd.

Hoe werkt het?

- De luchtvering kan worden aangepast op de juiste rijhoogte, ongeacht de lading (Tot maximaal toelaatbaar voertuigmassa);
- De originele vering wordt niet verwijderd. De (semi-air) luchtveringsystemen zijn ontworpen om samen te werken met de originele bestaande vering;
- Ontworpen voor lichte Bedrijfsvoertuigen, Pick-up's,4x4,SUV en Campers
- Bevestiging tussen chassis en originele vering
- Maakt links naar rechts niveauregeling mogelijk ten behoeve van excentrische belasting;
- Vermindert doorveren en verhoogt het rijcomfort en de stabiliteit;
- Installatie is doorgaans zonder boren, dus in de meeste gevallen kunt u het prima zelf.

Leveromvang:

2 Luchtvering 8-inch balgen
Voertuig specifieke montagebeugels
2 vulventielen
Luchtleiding
Gedetailleerde Installatiehandleiding

Opmerking: alleen voor voertuigen met ABS en zonder vierwielaandrijfing.

De luchtveringsystemen zijn uit te breiden met een compressorset en een manometerpaneel. Deze vindt u tevens in onze webshop.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 8719323070516
Garantie 2 jaar
Fabrikant Oluve
Product Conditie Nieuw
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 3 item(s)

leuke set rijdt super , echter montage is wat onduidelijk en lekkage
deze set gemonteerd op een fiat ducato van 2017, klant in eerste instantie tevreden echter de volgende ochtend stonden ze leeg, bij controle lekkage op de nippels die in de balg geschroeft zitten. Hier zat wel een soort locktite op maar niet voldoende blijkbaar, dus het hele spul er weer onderuit. bij losdraaien brak er 1 tje af.. gelukkig zonder boren eruit gekregen en ga morgen even de kniestukjes halen met het kniksysteem.. Dit kan beter gezien t feit dat ik net lees dat het iemand anders ook al is overkomen.
verder ziet alles er mooi uit en is het inderdaad lastig om de centrale bout later nog aan te draaien, ook is de middelste bout die bij je bladveer zit te net iets te lang waardoor je die samen met de onderplaat moet monteren , daar kom je natuurlijk te laat achter ....
Verder topspul ziet er degelijk uit...
Kwaliteit
Prijs
Beoordeling door martijn / (Geplaatst op 19-06-2018)
Stevige set
De ingepakte onderdelen zijn stevig maar zitten zo strak op elkaar dat ze niet zonder gereedschap te scheiden zijn. Vervolgens zouden de bovenste delen die in de schotel komen een hogere opstaande rand mogen hebben zodat je aan beide zijden er een sleutel op kan zetten. Verder zit de schokbreker een beetje in de weg zodat je een hoekje van de onderste beugel af moet slijpen. Wat erg makkelijk is zijn de insteek ventielen.
De montage handleiding zou wat duidelijker mogen. Zo weet je niet direct waar welke ringen gebruikt moeten worden. En het is niet duidelijk waarom er drie gaten in de onderste plaat van de balg zitten.
Prijs
Kwaliteit
Beoordeling door Jelle / (Geplaatst op 13-07-2017)
7
Fiat Ducato X250 hulpluchtveringset met 8 inch balgen besteld. De geleverde producten zien er goed uit.
De pasvorm op de Ducato is goed en montage is eenvoudig. Het resultaat van de gemonteerde balgen is dat de hoogte aan de achterzijde regelbaar is dmv balgdruk en meer comfort tijdens het rijden.
Wel was er een lekkage na het monteren van de luchtnippels op de balgen. Hier kom je achter na montage van de set en met resultaat dat het weer grotendeels gedemonteerd kan worden. Zelf een beter afdichting gemaakt met teflon-tape en set weer gemonteerd. Op de lekkage na ben ik tot nu toe tevreden met deze set. Gemonteerd op 22-04-2017.
Prijs
Kwaliteit
Beoordeling door Andre / (Geplaatst op 12-05-2017)
Uw beoordeling toevoegen
Fiat Ducato X250 Oluve Hulpluchtveringset met 8-inch balgen 2-weg systeem

Fiat Ducato X250 Oluve Hulpluchtveringset met 8-inch balgen 2-weg systeem.

Beoordeling: 80/100 gebaseerd op 2 beoordeling(en)
  • Prijs: € 419,00 - In voorraad
  • Brand: Oluve
  • Product-ID: 8719323070516
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.