Oluve Klantenservice

Welkom bij onze Oluve klantenservice informatiepagina!

Verzending

Uw bestelling bij Oluve wordt gratis verzonden bij uw bestelling van €50,- of meer. Bij een bestelling onder €50,- zijn de verzendkosten €5,95. Een aankoop met een express zending (NL) geplaatst op maandag - donderdag vóór 14.30 uur, zal de volgende werkdag vóór 11.00 uur bezorgd worden. Een aankoop met een express zending (NL) geplaatst op vrijdag vóór 14.30 uur, zal bezorgd worden op zaterdag vóór 15.00 uur. Wij maken gebruik van DHL en FedEx om  ervoor te zorgen dat uw pakket op tijd bij u aankomt. Wilt u een verzending naar een ander land dan onder staat aangegeven, ga naar het onderdeel dat u wilt kopen, klik op "Calculate Shipping Price" en kies het land van keuze (of bel ons voor een offerte, wij verzenden wereldwijd). Het verzendschema is een benadering. Waar mogelijk, kunt u kiezen voor een snellere express methode, bij elke bestelling, voor een aanvullend tarief. De verzendtijd kan variëren ten gevolge van het geselecteerde verzendadres, beschikbaarheid van de onderdelen en het tijdstip waarop de order is gedaan.

ServiceLandenVerzendschemaKosten per zending
Standaard zending (bestelling €50 of meer) Nederland Volgende werkdag
Maandag - Vrijdag
GRATIS VERZENDING
Express zending (bestelling €50 of meer)
Nederland Volgende werkdag
Maandag - Vrijdag vóór 11.00 | Zaterdag vóór 15.00 uur
€19,95
Standaard zending (bestelling €50 of meer) België en Luxemburg 1-2 dagen
Maandag - Vrijdag
GRATIS VERZENDING
Express service (bestelling €50 of meer)
België en Luxemburg 1 dag
Maandag - Vrijdag vóór 11.00
€19,95
Standaard zending (bestelling €50 of meer)
Frankrijk 2-3 dagen
Maandag - Vrijdag
€25,00
Standaard zending (bestelling €50 of meer)
2-3 dagen
Maandag - Vrijdag
 
Standaard zending Ierland, Zweden, Finland, Portugal, Spanje, Italië 1-3 dagen
Maandag - Vrijdag
€25,00
Standaard zending Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije 3-5 dagen
Maandag - Vrijdag
€34,99
Standaard zending
Zwitserland, Noorwegen 2-5 dagen
Maandag - Vrijdag
€45,45


Klachten?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te mailen door te mailen naar info@oluve.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het ook mogelijk voor consumenten in de EU om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Retouren

Wilt u een onderdeel retourneren? Kijk dan onder het kopje "Herroeping' of onze "Garantie en Retouren' pagina.


Betaalmethoden

Bankoverschrijving

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt op rekening van Tradeworks. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd, afhankelijk van het land en uw bank, hetgeen de leveringsperiode zal verlengen.
Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling.

Paypal

Betaling via Pay Pal is ook mogelijk. Over uw totale order wordt 2% transactiekosten berekend. Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij Pay Pal vereist. Indien u in het bezit bent van een PayPal account is het mogelijk om hiermee direct te betalen (bank overschrijving). Via PayPal kan tevens met een creditcard betaald worden. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken, wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan Airsus Luchtveringsystemen.  

Wanneer op de site van Oluve gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard. Als de betaling is ontvangen zal de order direct in behandeling worden genomen. 

U kunt betalen met iDeal, Mister Cash, of SofortBanking DirectEbanking zonder aanvullende kosten. Wij zien uw betaling meteen binnen komen, zodat uw bestelling onmiddellijk in behandeling genomen kan worden. Wij bieden deze vorm van betaling tijdens het afronden van uw bestelling aan, u komt vervolgens in uw eigen vertrouwde internet bankieromgeving waar u de betaling kunt voldoen. U kunt betalen met iDeal, Mister Cash, of SofortBanking DirectEbanking zonder aanvullende kosten. Wij zien uw betaling meteen binnenkomen, zodat uw bestelling onmiddellijk in behandeling genomen kan worden. 

Rembourszending

Verzending onder rembours stelt u in staat om uw bestelling direct contant aan DHL te betalen. Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten in de Benelux (Nederland - België - Luxemburg). Zorg ervoor dat u op het moment van de levering het exacte bedrag dat in de bestelbevestiging genoemd staat, in huis heeft, aangezien de koerier mogelijk geen wisselgeld heeft. Betaling met een cheque wordt niet geaccepteerd. Bij deze betaalmethode wordt een aanvullend bedrag van €12,04 geheven.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België)

AfterPay voert voor Oluve.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.