Updates betreffende effecten van COVID-19

Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice is zoals altijd op werkdagen van 8.30 tot 17.30 beschikbaar per telefoon, email en chat.

Verwerking bestellingen

Onze bestellingen worden dagelijks verwerkt en opgehaald door de pakketdienst. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat gezien de drukte bij alle pakketdiensten in verband met het Corona-virus, uw pakket een dag later aan kan komen dan normaal. Wij vragen hierbij om uw begrip.

Afhalingen

Afhalingen dienen van tevoren gemeld te worden, zodat uw bestelling klaarstaat. Wij vragen u 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers. Bij voorkeur sturen wij u vooraf een iDeal link voor de betaling. Indien dit niet mogelijk is, is er de mogelijkheid om te pinnen. Ons pinapparaat wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd. Bij contante betaling vragen wij u indien mogelijk gepast te betalen. Indien mogelijk, bestel online, wij verzenden dagelijks.

 

Namens ons team bedanken wij u voor uw begrip. We wensen u en uw familie een goede gezondheid toe!

Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.